Samen een feestje bouwen

Op veler verzoek, opnieuw op het repertoire!

Feestdagen ordenen ons leven. Van St Maarten via Sinterklaas naar de Kerst en zo gaan we een heel jaar door. De feestkalender heeft een eigen dynamiek en ritme. Maar de feestdagen creëren vooral onuitwisbare herinneringen, want we vieren die samen.

Extra feestelijk zijn de niet vaststaande feestdagen waar je je al ver van te voren op kunt voorbereiden: De school bestaat 10 of 25 jaar, of de verjaardag van alle leerkrachten tezamen. Er is gelukkig altijd een aanleiding voor een fantastisch feest.

Dit dansproject gaat over de voorbereidingen, het feest zelf èn het opruimen achteraf. Want er moet een heleboel gebeuren voordat er een feest staat: de gastenlijst, de versieringen, de boodschappen, koken en natuurlijk de muziek. Maar van de hapjes en drankjes kun je behoorlijk in de war raken: van zoet tot hartig, van cupcake tot frituur. En dan denk je dat alles voor elkaar is maar de volgende de dag moet de hele tent ook weer schoon.

Onze dansdocenten hebben alle thema’s die bij het creëren van een feest komt kijken verbeeld in een reeks verschillende en fantastische dansen. Iedere groep danst een ander thema. Zo komt u de koks tegen, de cupcakes, de gasten, de schoonmakers en nog heel veel meer.
Wij wensen U heel veel plezier bij de voorbereidingen van uw Feest bij u op school!

Dit project bestellen?

Overleg met Mirjam Visser om de mogelijkheden door te spreken: mobiel 06 14733902 / e-mail

of met Ireen Kurvers, mobiel 06 41555182 / e-mailvolgend projectvorig project

project informatie

  • U ontvangt van ons een informatiemap via e-mail.
  • De projectleider neemt contact met u op om de details door te spreken.
  • We komen rond 09.00 uur voorrijden met alle spullen: techniek en rekwisieten.
  • De presentatie/voorstelling is ’s middags of ’s avonds. Een continurooster is geen probleem.
  • We geven de dansworkshops in de leslokalen.
  • De presentatie/voorstelling is in een gymzaal of zeer ruime aula.
  • De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemende groepen. Onze projecten komen soms in aanmerking voor een subsidie. Informeer bij het plaatselijke centrum voor de kunsten of de cultuurambtenaar van de gemeente.
  • Zie de prijslijst