Let’s Swing!

Hippies, provo’s en nozems, ze stelden de traditionele normen en waarden aan de kaak. Kenmerkend voor de Swing en de Rock & Roll zijn de snelle ritmes, swingende bekkenbewegingen, de beroemde ‘throw-aways’ en later ook de acrobatiek.

Alle leerlingen leren een dans uit het rijke Amerikaanse Swing repertoire waar Rock & Roll en de Twist ook deel vanuit maken. En natuurlijk leren we de kinderen hoe je iemand op de dansvloer uitnodigt. Want na de presentatie gaat de vloer open voor – wie durft ?
Leerlingen krijgen ook een beeldende opdracht waarvan het resultaat meedoet in de presentatie. En ten slotte vragen we via u, de leerlingen iets speciaals te laten dragen voor de presentatie.

U kent uw leerlingen niet meer terug!

Overleg met onze projectcoördinator Karin Lucassen om de mogelijkheden door te spreken: mobiel 06 220 792 49 of e-mail

“Wij zijn alleen maar enthousiast, wat een fantastisch project!”docent