Iedereen feest!

Feest vieren is van alle tijden en komt voor in alle culturen. De reden waarom we feest vieren verschilt per feest. Alle feesten hebben eigen gebruiken en rituelen. Maar in veel gevallen horen vlaggen, dansen en zingen tot de vaste onderdelen van een feest..

Het project is opgebouwd uit twee delen: de voorbereidingen voor het feest en het vieren van het feest. Gedurende de dag bereiden de leerlingen zich voor op het daadwerkelijke feest dat ’s middags in de vorm van een voorstelling wordt gevierd in aanwezigheid van familie en vrienden van de leerlingen.

Ze leren een dans passend bij hun eigen feest, ze maken samen een vlag, ook passend bij hun feest en ten slotte praten we met de leerlingen over feesten en de betekenis daarvan. We hebben ook een origineel feestlied dat u ruim tevoren krijgt toegestuurd om het met de leerlingen goed te kunnen voorbereiden. Al deze elementen komen samen in de wervelende eindshow.

Overleg met onze projectcoördinator Karin Lucassen om de mogelijkheden door te spreken: mobiel 06 220 792 49 of e-mail

volgend projectvorig project