Griezels dansen ook

Speciaal voor dappere kinderen èn hun docenten.
En dit project is vooral spannend in de gure herfst- en koude wintermaanden.

Griezelen is een uitdagend onderwerp, want voor de een kunnen er nooit genoeg monsters in een verhaal zitten terwijl de ander al van één krakende deur boven in de gordijnen hangt. Daar hebben wij misschien een oplossing voor, want als je nu eens zelf een griezel wordt, een dansende griezel zelfs, dan zijn die monsters ineens toch minder eng. Na een warme zomer is het soms heel lekker als het buiten stormt en plenst om weg te kruipen in een hoekje met een spannend boek.

De dansdocenten van Dans in School zijn grote liefhebbers van dit genre. Daarom hebben we een dansproject gemaakt rondom een reeks spannende boeken. In Griezels dansen ook danst iedere groep als het ware door één van die boeken. Want iedere leeftijd heeft zo zijn eigen griezeltitels. We kiezen uit ieder verhaal een thema en een paar karakters en maken daar ritmische, spannende, betoverende, prikkelende en bloedstollende dansen van. Zo spannend dat de leerlingen nog maar net kunnen slapen ’s nachts.

Bel voor overleg met onze projectcoördinator Karin Lucassen om de mogelijkheden door te spreken: mobiel 06 220 792 49 of e-mail

* Minder dan 3 en meer dan 16 groepen kan ook maar dan graag in overleg.

TIP! Heeft u een kleine school? Doe een project samen met een school in de buurt!
Prijsopgave Neem voor een definitieve prijsopgave contact op met Karin Lucassen, 06 22079249 of e-mail