Dieren dansen

Dieren en hun gedrag zijn een geweldige inspiratiebron in veel culturen en daardoor is er een rijk repertoire aan traditionele dierendansen. Dansen die een diep respect verbeelden of juist de angst tonen voor dieren en hoe dat te overwinnen. De dansen die het gedrag van dieren nabootsen, zoals de Vlaamse berendans of de Japanse hanendans zijn ook heel grappig en altijd goed voor veel plezier tijdens de lessen en de eindpresentatie.

Al onze projecten hebben naast de dansworkshops ook een beeldende opdracht die de leerlingen samen met de eigen groepsleerkracht uitvoeren. Voor dit project vragen we u om samen met de leerlingen een driedimensionaal fantasiedier te maken dat we gebruiken in de eindpresentatie. En misschien wordt het wel een ‘goede vriend’ in de klas. In de projectinformatie hebben we een aantal voorbeelden opgenomen.

Overleg met onze projectcoördinator Karin Lucassen om de mogelijkheden door te spreken: T 013 543 16 34 of e-mail

volgend dansprojectvorig dansproject