De Uitdaging of de Uitdaging Sport

De Uitdaging én de Uitdaging Sport

Ons oudste project voor het VO. Vooral geschikt voor de eerste drie klassen van het VO. Uitgangspunt is elkaar uitdagen in moves, stunts en solo’s. Na een gezamenlijke warming-up doet elke groep een intensieve workshop onder leiding van een dansdocent. Tijdens de presentatie zijn de leerlingen elkaars publiek. Welke dans wint de battle?

“Ik heb genoten; was soms ontroerd en voelde regelmatig kippenvel […] Heel grote complimenten voor het enthousiasme, de professionaliteit en betrokkenheid van alle dansdocenten!”OSG De Meergronden

De Uitdaging Sport

Het concept van De Uitdaging is bewezen en heeft ons docententeam geïnspireerd om een nieuwe Uitdaging te maken rondom de sport. Op spannende (film)muziek hebben we aan sport gerelateerde thema’s vertaald naar een reeks dynamische dansen.

De teamsport hebben we bijvoorbeeld gevangen in een basketbal/streetdance dans. De vechtsport in een spannende battle van dansante Aziatische en Zuid Amerikaanse vechtsporten. En de atletiek wordt verbeeld in snelle patronen en estafettes. En zo hebben we zes nieuwe dansen gechoreografeerd.

De dag begint met een gezamenlijke warming up in een gevarieerde ‘sportdans’.
De leerlingen presenteren aan het eind van de dag aan elkaar ook in de vorm van een battle. Het gejoel is graadmeter voor de winst!

Dit project bestellen?

Overleg met onze projectcoördinator Karin Lucassen om de mogelijkheden door te spreken, 06 220 792 49 of e-mailvorig dansprojectvolgend dansproject

Nieuw!

Vanaf 1 september 2017
De Uitdaging Sport

project informatie

  • U ontvangt van ons een informatiemap via e-mail.
  • De projectleider neemt contact met u op om de details door te spreken.
  • We komen rond 09.00 uur voorrijden met alle spullen: techniek en rekwisieten.
  • De presentatie/voorstelling is ’s middags of ’s avonds. Een continurooster is geen probleem.
  • We geven de dansworkshops in de leslokalen.
  • De presentatie/voorstelling is in een gymzaal of zeer ruime aula.
  • De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemende groepen. Onze projecten komen soms in aanmerking voor een subsidie. Informeer bij het plaatselijke centrum voor de kunsten of de cultuurambtenaar van de gemeente.
  • Zie de prijslijst (pdf)