Dé musical

Wij hebben een concept uitgewerkt waarmee we in 8 repetities een voorstelling maken met alle leerlingen van groep 8. Onze musicaldocent komt bij u op school voor een oriëntatiegesprek met de leerlingen. Leerlingen kiezen in dat gesprek voor een basisverhaal: boek, film of musical die we als leidraad gebruiken. Kinderen die kunnen dansen, zingen, een instrument bespelen, goochelen of… kunnen dat aangeven en we schrijven ze in het script.

Dé musical bestellen?

Overleg met onze projectcoördinator Karin Lucassen om de mogelijkheden door te spreken, via mobiel 06 220 792 49 of e-mail

volgend projectvorig project
“Leerlingen willen graag plezier hebben en nauw betrokken zijn bij het maakproces. Het is belangrijk dat ze een rol spelen waarin ze zich comfortabel voelen.”Maaike, projectleider/dansdocent